LES FIRES PODEN SER COMPATIBLES AMB L’ECOLOGISME 

les fires són esdeveniments econòmics, socials o culturals on la gent es diverteix mentre puja a atraccions però, poden ser un problema per al medi ambient? 

 
Quan se celebra aquesta festivitat se sol comprar menjar amb plàstic com ara xurros, creïlles, cotó etc… 

Els plàstics suposen una contaminació que afecta molt al medi ambient. I la celebració de Fires pot suposar un alt cost en el tema de salut, de benestar i de sostenibilitat. Les fires, doncs, són una causa més de la situació climàtica i ambiental que estem patint i la gent no ho sol pensar.  

Tot i això, les fires també poden ser beneficioses per al medi ambient, ja que mentre la festa avança, els carrers estan tallats, la qual cosa impossibilita el trànsit. Sense tant de vehicle circulant per les ciutats, reduïm la contaminació de l’aire.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *