Turisme i PLAQUES SOLARS 

-La Comunitat Valenciana és sinònim de clima càlid, és per això que el turisme és una de les activitats de les quals més viuen els habitants de la comunitat autònoma. 

-El clima peninsular és un factor clau per a la prosperitat del país, perquè és un gran atractiu per a molts estrangers que decideixen passar les seves vacances a Espanya. Les noves ajudes disponibles, sumades a la derogació de l’impost al Sol, han provocat que s’hagi tornat rendible passar-se a l’autoconsum.  

 
El govern, juntament amb les diferents autonomies, pretenen promoure entre els ciutadans la transició cap a l’ús d’energies renovables, com la solar, tant a Alacant com a Castelló i València. 

– La contaminació del medi ambient ha assolit nivells molt elevats en les darreres dècades. A causa de l’increment de l’ús dels vehicles —així com la quantitat de vehicles que es tenen per unitat familiar—, la sobreproducció de plàstics i molts altres factors, cada cop els indicadors són més inquietants. 

– Un panell solar és un dispositiu que aprofita l’energia obtinguda del sol per generar electricitat o calor. Si aconseguírem que els establiments turístics s’autoabastiren d’energia, aniríem cap a un turisme sostenible. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *