SETMANA CULTURAL  AL RIBERA ACTIVITATS ORIENTADES EN DIFERENTS ÀMBITS

Durant els dies 3,4 i 5 d’abril es van realitzar a l’IES Josep de Ribera diferents activitats orientades en diferents àmbits acadèmics per a treballar les diverses assignatures. 

Aquestes activitats es realitzen amb la finalitat d’aprendre amb activitats motivadores i amb un caràcter més lúdic. Activitats que serveixen per descobrir nous coneixements, de vegades fora del currículum. A més, l’alumnat té possibilitat de pujar algunes dècimes en la nota de les diferents assignatures si participa en tallers, activitats o eixides relacionades amb la matèria.    

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es dsc_0960.jpg

La programació de la setmana cultural és ben variada. Es fan diferents tallers com ara taller de cuina, on es realitzen crepes; taller de relaxació on s’ajuda a descansar la ment i el cos; taller de mandales on es practicaven figures geomètriques; experiments de física i química o adaptació de rondalles valencianes a nous formats, etc. També, a tots els nivells se’ls ha preparat una eixida del centre. 

La setmana cultural finalitza amb la cursa solidària on es dona una volta a l’institut en companyia de persones amb diversitat funcional, amb la finalitat de fer entendre que tots som iguals. I quan arriben a meta, a l’institut, a totes les persones que han participat se’ls dona un gelat. 

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es dsc_0038-2.jpg

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *